Elektronische dienstencheques: waar wacht je nog op?

Elk jaar worden er in ons land zo’n 84 miljoen dienstencheques uitgereikt. Je kan dus zeggen dat het unieke betalingssysteem erg gesmaakt wordt. Betaal jij jouw Itzu Home huishoudhulp nog met papieren dienstencheques? Dan is het hoog tijd om over te schakelen op de elektronische versie. Dat betekent: ‘minder papierverspilling’ en ‘meer voordelen’.

1. De 3 grote voordelen van elektronische dienstencheques

Niet alleen onze natuur is beter af als je overschakelt op elektronische dienstencheques. Jij geniet zelf ook van heel wat leuke extra’s.

2. Beginnen bij het begin

Ben je al ingeschreven als dienstenchequegebruiker en gebruik je momenteel nog de papieren versie? Dan kan je overschakelen op elektronische dienstencheques via www.dienstencheques-vlaanderen.be.

Ben je van plan om voor het eerst dienstencheques te gebruiken? Dan moet je je eerst inschrijven als dienstenchequegebruiker via www.dienstencheques-vlaanderen.be. De inschrijving verloopt heel eenvoudig aan de hand van je identiteitskaart.

Wil je alle stappen om aan de slag te gaan met elektronische dienstencheques rustig overlopen? Download dan hieronder het handige schema. Daarmee ben je in geen tijd vertrokken met elektronische dienstencheques!

3. Hoe betalen met elektronische dienstencheques?

Betalen met elektronische dienstencheques gaat heel vlot en zonder zorgen. Je hoeft enkel deze 4 eenvoudige stappen te volgen:

  1. Na het poetsen belt jouw Itzu Home vlinder haar prestatie in bij Sodexo
  2. Zodra de prestatie geregistreerd is, krijg je een bericht van Sodexo
  3. Je bevestigt de prestatie via je computer of via de mobiele app van Sodexo.
  4. Het correcte aantal dienstencheques wordt automatisch van je saldo afgetrokken.
 

#itsyouwecareabout

#kwalitijd

#ITZUHOME

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer over ons weten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.