HQ-Lanaken

Persbericht "ITZU Home kiest Lanaken voor nieuw hoofdkantoor"

Itzu Home, zeg maar de afdeling voor poetshulp met dienstencheques binnen de Itzu-groep, opende zopas de deuren van het gloednieuwe hoofdkantoor in Lanaken. Tegelijk kondigt deze divisie een bijkomende overname aan in de provincie Luik.

Het dienstenchequebedrijf, onder de vleugels van COO Simon Machkour, nam zopas zijn intrek in een gloednieuw hoofdkantoor aan de Rechtestraat in Lanaken. Hiermee zet Itzu Home een nieuwe stap in de verdere professionalisering. “Onze nieuwe uitvalsbasis in Lanaken is een modern en fris gebouw geworden met een warme uitstraling”, aldus Machkour. “Het sluit volledig aan bij het DNA van ons merk. We willen onze huishoudhulpen en klanten meteen een thuisgevoel bezorgen en zijn ervan overtuigd dat ons nieuwe hoofdkantoor een extra boost aan onze groei zal geven.”

 

Ook aan de andere kant van de taalgrens steekt Itzu Home een tandje bij. Vorige week werd in de provincie Luik de firma Allin Titres-Services overgenomen. Hiermee vervoegen 50 collega’s het team van Itzu. “Een nieuwe stap naar een volledige spreiding van ons aanbod in Wallonië”, aldus nog de COO. “We merken dat onze visie en aanpak hier erg gesmaakt worden en blijven dan ook in die regio heel ambitieus.”

Uitgedrukt in cijfers, wil Itzu Home beter doen dan 20% groei. “In 2021 realiseerden we met onze afdeling een mooie omzet van 20 miljoen. Daar willen we in 2022 minstens 4 miljoen bijdoen. Om dit te realiseren zoeken we nog naar een 100-tal huishoudhulpen, en dan spreek ik over Limburg alleen. Het is de bedoeling om bij Itzu Home tegen eind 2022 een 2.000-tal huishoudhulpen actief te hebben in het hele land.”

 

Lees het persbericht op Made In Limburg:

Heb je nog verdere vragen?

Aarzel dan niet om ons te contacteren

Contacteer ons