Update Covid-19 – huishoudhulpen

Beste vlinders,

De Veiligheidsraad heeft beslist om de maatregelen ivm Corona te verlengen tot 03 mei 2020.

Zoals reeds eerder aangegeven heeft deze beslissing in principe geen gevolgen voor onze dienstencheque-activiteiten : huishoudhulpen mogen EN kunnen werken en klanten kunnen beroep doen op onze dienstverlening.

In de praktijk merken we echter dat er nog heel wat huishoudhulpen zijn die bezorgd zijn en het werk niet hervatten. Daarnaast zijn er ook klanten die aangegeven hebben tijdelijk geen gebruik te maken van onze diensten.

Itzu Home wenst daarom volgende oproep te lanceren naar jou als huishoudhulp:

Het dragen van een mondmasker is niet verplicht vanwege de overheid maar het wordt wel aangeraden. Voor de huishoudhulpen die het werk opnieuw opstarten heeft Itzu Home voorzien in mondmaskers. Op langere termijn moeten we echter op zoek naar een andere oplossing aangezien de beperkte voorraden mondmaskers prioritair naar de ziekenhuizen en woonzorgcentra zullen gaan.

 

Wat hebben we nodig ?

Itzu Home is daarom op zoek naar huishoudhulpen die een opleiding als naaister of stikster hebben gevolgd, ervaring hebben in het verstelwerk van kledij en in het bezit zijn van een naaimachine.

Voldoe je aan deze voorwaarden en wens je Itzu Home te helpen bij het maken van mondmaskers voor jezelf en je collega’s? Jouw solidariteit in deze moeilijke tijden wordt ten zeerste op prijs gesteld!

Wat biedt Itzu Home ?

Itzu Home zal ervoor zorgen dat jij het benodigd materiaal thuisbezorgd krijgt zodanig dat je meteen aan de slag kunt:

Meer informatie kun je eveneens terugvinden op deze website: https://maakjemondmasker.be/ of via deze link op Youtube: https://youtu.be/e8VBkjz43vc

Interesse ? Vul dan het contactformulier in en Itzu Home zal jou spoedig contacteren voor verdere afspraken.

 

We begrijpen dat jullie met veel vragen zitten. Daarom hebben we een lijstje gemaakt van veelgestelde vragen, klik hier voor een overzicht.

Uiteraard volgen wij de situatie op de voet samen met onze medische experten en informeren we jou over de verdere evolutie in functie van de overheidsmaatregelen.

 

#itsyourhealthwecareabout

#staysafe

#ITZUHOME

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer over ons weten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.