CORONA UPDATE VOOR ONZE ITZU HOME KLANTEN

Beste klant,

 

De overheid heeft afgelopen woensdag 24/03/2021 verstrengde maatregelen aangekondigd gezien de stijgende cijfers van het Corona-virus. Voor onze sector zijn er geen wijzigingen aangekondigd dus onze dienstverlening komt door deze aankondiging niet in het gedrang.

Uiteraard is het wel belangrijk dat de huishoudhulp in veilige omstandigheden haar werk kan blijven uitoefenen. Daarom brengen we graag de geldende hygiëne-en veiligheidsmaatregelen nog even onder de aandacht:

  • Jij of je gezinsleden zijn niet ziek en vertonen geen symptomen van Corona,
  • Jij of een van je gezinsleden zijn niet in quarantaine.
  • Zorg voor voldoende verluchting vooraf van alle ruimtes die de huishoudhulp dient schoon te maken, voor aanvang van haar taken.
  • Indien je gebruik maakt van papieren dienstencheques, gelieve deze dan op voorhand klaar te leggen voor de huishoudhulp teneinde persoonlijk contact te vermijden.
  • Je respecteert de nodige veiligheidsmaatregelen : social distancing van tenminste 1m50 of je bent niet in dezelfde ruimte als de huishoudhulp tijdens haar werk.
  • Je respecteert uiteraard alle hygiënemaatregelen en voorziet in ontsmettingsmiddelen

Indien de veiligheid van de huishoudhulp, omwille van sluiting van de scholen en het telewerk, niet gegarandeerd kan worden, gelieve dan contact op te nemen met het kantoor om de situatie te bespreken.

Gezien de verminderde bezetting op kantoor omwille van het verplichte telewerk, zullen we vanaf maandag 29/03 enkel op afspraak werken. Uiteraard blijven we wel telefonisch en via mail bereikbaar.

 

 Zorg voor jezelf en zorg voor de anderen !
#itsyouwecareabout#dichtbijjou

Heb je nog verdere vragen?

Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Contacteer ons