Group Daenens integreert de dienstencheque-activiteiten van Itzu Home

Beste klant,

 

Met ingang van vrijdag 01 juli 2022 zullen de activiteiten van Itzu Home worden geïntegreerd in de Group Daenens. De integratie van ITZU Home betreft alle 1200 huishoudhulpen en 25 bedienden van ITZU Home, alsook het kantorennetwerk. De naam ITZU Home blijft vandaag nog behouden, maar zal op termijn verdwijnen. De mensgerichte werking, het sterkte-denken en het DNA van Group Daenens maakt dat het voor Itzu een logische keuze was om de activiteiten van Itzu Home hierin te integreren.

 

ITZU zal zich verder concentreren op haar kernactiviteiten als volledig ontzorgende, strategische en sustainable dienstverlener in HR en Facility diensten. Daarom werd gezocht naar een mensgerichte partner voor ITZU Home, de afdeling die huishoudhulp aanbiedt via dienstencheques.

 

Group Daenens is een bedrijvencluster rond de Brugse ondernemer Nico Daenens die nu al ruim 15.000 medewerkers telt, en marktleider is in België op het vlak van huishoudhulp via dienstencheques.
Het creëren van kansen voor de medewerkers en respect en waardering voor elk individu, staan in elk van deze bedrijven van Group Daenens centraal.
Met de integratie van Itzu Home  versterkt Group Daenens haar dienstencheque-activiteiten met 21 extra vestigingen voornamelijk in Limburg en Wallonië.

 

Deze integratie past in de strategie van Group Daenens om te blijven groeien. De groep hecht veel belang aan haar maatschappelijke rol en zet volop in op kwalitatieve dienstverlening voor de klanten en op het creëren van vaste werkgelegenheid en kansen voor de medewerkers. Belangrijk is om te  zorgen voor een goede omkadering van onze huishoudhulpen zodat zij hun job met enthousiasme kunnen blijven uitvoeren. Dat zal ook bij ITZU Home niet anders zijn.

 

Concreet betekent dit voor u als klant dat u kunt blijven genieten van de diensten van uw vertrouwde huishoudhulp en contactpersoon bij Itzu Home. ITZU wenst dan ook alle medewerkers, klanten en huishoudhulpen van Itzu Home te bedanken voor hun jarenlange inzet, toewijding en vertrouwen.

 

 

Simon MACHKOUR
COO ITZU HOME