Huishoudhulp in Limburg? Itzu Home helpt je graag!

Op zoek naar een huishoudhulp? Limburg heeft verschillende Itzu Home kantoren waar we vol enthousiasme klaarstaan om jou verder te helpen. Ook als je graag zelf aan de slag wilt als huishoudhulp kan je bij onze consulenten terecht. Itzu Home is altijd dicht bij jou.

"Ik zoek een huishoudhulp in Limburg"

Wil je graag thuiskomen in een propere en ordelijke woning, maar vind je zelf niet de tijd om het huishouden te doen? Vertrouw je huishoudelijke taken dan toe aan een huishoudhulp van Itzu Home. Aan de hand van dienstencheques koop je #KwaliTijd en kan je meer genieten van de leuke dingen in het leven.

Onze voortdurend bijgeschoolde huishoudhulpen helpen je met:

Wil je jouw huishouden op wieltjes laten lopen?

"Ik wil werken als huishoudhulp in Limburg"

Jij wilt gezinnen helpen als huishoudhulp? Limburg biedt je heel wat mooie kansen. Overal in de provincie kan je aan de slag als huishoudhulp bij Itzu Home. Veel Limburgse gezinnen zijn – samen met ons – namelijk op zoek naar jou!

Als huishoudhulp bij Itzu Home kies je zelfstandig op welke uren je werkt, en krijg je vaste klanten bij jou in de buurt.

Wil jij het #vlindereffect bij mensen thuis brengen?

It's you we care about

Al sinds 2006 helpt Itzu Home gezinnen in heel Vlaanderen, Brussel en Wallonië verder met het huishouden. En dit altijd op een professionele en klantgerichte manier.

 

Bij Itzu Home werken alleen gemotiveerde consulenten en huishoudhulpen die de waarden van de ITZU-groep delen. Bovendien volgen onze 800 huishoudhulpen regelmatig opleidingen om hun vaardigheden verder aan te scherpen en onze 5.000 klanten nóg beter van dienst te zijn.

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer weten over onze warme Itzu Home familie?